2014. június 11., szerda

Freedom !




Az elet csodaszep. Minden összefügg mindennel. Minden mindennek az alkotoja, Te vagy a tenger egy cseppje, s Te magad vagy a tengerben egy csepp.  Neked nyilik ki az illatos ibolya, hogy mosolyt csaljon arcodra, s hozzäd jön el a fagyos tel, hogy mikor nyaron a vizparton napozol, erezd, es tudd a különbseget.
Hogy megtanuld a dolgok lenyeget, összefüggeseit, es a különbsegeit. 
Hallottad? Mert most kimondtam neked egy kulcs szot. "Különbseg". 
Nem fogsz talalni ket egyforma mosolyt, nem fogsz hallani ket egy forma kacagast, s kutathatod a hullo hopiheket szaz meg szazmillioszor sem akadsz majd kettö egyformara. Nem jön el az a perc soha ujra mar, hogy ujraeld, hogy maskepp csinalhasd. 
Amikor beszelgetek az emberekkel, s arrol meselnek, hogy szamukra mit jelent a harmonia az eletben, akkor jellemzöen egy olyan elet kialakisat jelenti melyben az altaluk megteremtett  allandosag nagy szerepet kapott. 
Fontos szamotokra a biztos otthon, a zar hangjanak jol megszokott kattanasa, vagy az edes kis cirmos dorombolasa a divanyon, vagy a jol megszokott arcok latvanya reggelente iskolaba vagy munkaba menet.
Sokan annyira belefeledkeznek ebbe az altaluk megteremtett harmonikus vilagba, hogy elfelejtik szeretni az esö hangjät. Elfelejtenek sz<3vböl nevetni, szaladni, elvezni az e-vilag adta örömteli lehetösegeket.

LEGYEL SZABAD








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése